Products

Solutions

Resources

Partners

Community

About

New Community Website

Ordinarily, you'd be at the right spot, but we've recently launched a brand new community website... For the community, by the community.

Yay... Take Me to the Community!

Welcome to the DNN Community Forums, your preferred source of online community support for all things related to DNN.
In order to participate you must be a registered DNNizen

HomeHomeUsing DNN Platf...Using DNN Platf...Skins, Themes, ...Skins, Themes, ...Is this a skin issueIs this a skin issue
Previous
 
Next
New Post
7/21/2010 5:49 PM
 
Hello Guru's :)

I've a parent portal at http://dnn.fvs.com.au

No matter which page I load directly, the logo at the top will not display.

Then as soon as I click on a link to any other page, the logo displays (Of course I want the logo to display on the first page loaded too)

Has anybody else seen this behaviour?  I'm at a bit of a loss?  Thank you :)

Anton


 
New Post
7/21/2010 6:31 PM
 
class LogoTD has a width of 1px - which might be a bit to narrow for your image.

Cheers from Germany,
Sebastian Leupold

dnnWerk - The DotNetNuke Experts   German Spoken DotNetNuke User Group

Speed up your DNN Websites with TurboDNN
 
New Post
7/21/2010 6:34 PM
 
Thank you Sebastian..  Where would I modify that?

Or should I upload a smaller logo to test?
 
New Post
7/21/2010 6:41 PM
 
Do you think perhaps it has something to do with hanging up waiting for the flash to load?

Chris Hammond
Former DNN Corp Employee, MVP, Core Team Member, Trustee
Christoc.com Software Solutions DotNetNuke Module Development, Upgrades and consulting.
dnnCHAT.com a chat room for DotNetNuke discussions
 
New Post
7/22/2010 7:21 PM
 
Hi Guys - I really appreciate your support

I've turned off the flash - so it's not that Chris

http://dnn.fvs.com.au/

I can embed a html module with a logo on the home page..  That works fine every time..  It's just the DNN logo that displays the weird behaviour..  DNN is not really playing too nice since the upgrade.. i.e. the Admin Pages did not appear for this portal, and I'll have to hack them into the DB (based on the primary portal)..
 
Any ideas on what I could change?

I've gone back to the default DNN logo for testing purposes so it's nothing to do with that.

I've also tried going back to the minimal extropy skin and it does the same thing




 
Previous
 
Next
HomeHomeUsing DNN Platf...Using DNN Platf...Skins, Themes, ...Skins, Themes, ...Is this a skin issueIs this a skin issue


These Forums are dedicated to discussion of DNN Platform and Evoq Solutions.

For the benefit of the community and to protect the integrity of the ecosystem, please observe the following posting guidelines:

  1. No Advertising. This includes promotion of commercial and non-commercial products or services which are not directly related to DNN.
  2. No vendor trolling / poaching. If someone posts about a vendor issue, allow the vendor or other customers to respond. Any post that looks like trolling / poaching will be removed.
  3. Discussion or promotion of DNN Platform product releases under a different brand name are strictly prohibited.
  4. No Flaming or Trolling.
  5. No Profanity, Racism, or Prejudice.
  6. Site Moderators have the final word on approving / removing a thread or post or comment.
  7. English language posting only, please.
What is Liquid Content?
Find Out
What is Liquid Content?
Find Out
What is Liquid Content?
Find Out