Learn More





Welcome to the DNN Community Forums, your preferred source of online community support for all things related to DNN.
In order to participate you must be a registered DNNizen

HomeHomeUsing DNN Platf...Using DNN Platf...Administration ...Administration ...View mode shows wrong image, edit mode shows correct imageView mode shows wrong image, edit mode shows correct image
New Post
7/22/2015 12:50 PM

I tried to post this yesterday but it seems to have disappeared, so apologies if this is a duplicate.

DNN 7.4

We made changes to a page on our website, changing two images to new ones.

The changes save and are visible in Edit Mode, but when we close Edit Mode it still shows the old images.

Research suggested this was likely a result of caching, so I rebooted the web server to clear out any caches but the issue is still there.

Thanks in advance for any guidance.

New Post
7/23/2015 1:16 PM
Based on the fact that you don't seem to have a cache issue. I'd look at the HTML module, are you by chance using a workflow an the edit content is not yet published? You would see a "publish" option if that is the case.

Otherwise, have you tried a CTRL + F5 refresh on the view page for a potential local cache issue? (Not likey I know)

-Mitchel Sellers
Microsoft C# MVP, MCITP
CEO/Director of Development - IowaComputerGurus Inc.
LinkedIn Profile

Visit for my mostly DNN Blog and support forum.

Visit for free DNN Modules, DNN Performance Tips, DNN Consulting Quotes, and DNN Technical Support Services
New Post
7/23/2015 5:34 PM

Hi Mitchell,

Thanks for the reply.  We're not using a workflow, and I verified in the Version History that the changes are showing as published.

I've tried Ctrl+F5, In-Private browsing, different browsers, still no luck.

New Post
7/28/2015 1:48 PM

Bump.  Any other suggestions here?  I'm really at a loss.

New Post
7/28/2015 2:16 PM
So, it turns out that if I set the Cache Duration to 0 for that particular module on the page, than the changes appear properly in View and Edit mode.
That's fine for a workaround, however, this would suggest that there's a deeper issue with caching functionality.

The default Cache setting is 1200 seconds, these changes were made at least 2 weeks ago, and a full Server restart occurred without the cache ever updating.
Am I misunderstanding how the caching operates? Because it seems to me there's no reason why that cache would persist given that much time and a server restart.

Is there something I can check to verify caching is ever updating on its own?
HomeHomeUsing DNN Platf...Using DNN Platf...Administration ...Administration ...View mode shows wrong image, edit mode shows correct imageView mode shows wrong image, edit mode shows correct image

These Forums are dedicated to discussion of DNN Platform and Evoq Solutions.

For the benefit of the community and to protect the integrity of the ecosystem, please observe the following posting guidelines:

  1. No Advertising. This includes promotion of commercial and non-commercial products or services which are not directly related to DNN.
  2. No vendor trolling / poaching. If someone posts about a vendor issue, allow the vendor or other customers to respond. Any post that looks like trolling / poaching will be removed.
  3. Discussion or promotion of DNN Platform product releases under a different brand name are strictly prohibited.
  4. No Flaming or Trolling.
  5. No Profanity, Racism, or Prejudice.
  6. Site Moderators have the final word on approving / removing a thread or post or comment.
  7. English language posting only, please.
Try Evoq
For Free
Start Free Trial
a Demo
See Evoq Live
Need More Information?