Learn More





Welcome to the DNN Community Forums, your preferred source of online community support for all things related to DNN.
In order to participate you must be a registered DNNizen

HomeHomeUsing DNN Platf...Using DNN Platf...Administration ...Administration ...Editor Problem in Chrome (ok in IE)Editor Problem in Chrome (ok in IE)
New Post
1/22/2014 12:15 PM
I'm not sure when this started, but I am experiencing some strange behavior with the default DotNetNuke.RadEditorProvider. I start with the editor in Design Mode and with the follow HTML already entered:

Paragraph One

Paragraph Two

In Internet Explorer, if I combine the two paragraphs together by clicking at the start of the second paragraph and pressing 'Backspace', I end up with the correct response of:

Paragraph OneParagraph Two

In Chrome, with exactly the same action, I end up with:

Paragraph OneParagraph Two

Even more strange, in the HTML module editor I don't get the behavior - everything works fine. The modules which I have tried and which have the problem are the DNN Q&A module, Cart Viper, SunBlogNuke, Active Forums and editing a user biography, I did try disabling all Chrome plug-ins to see if this helps. I also tried on three different computers. Need to resolve this.
New Post
1/22/2014 12:38 PM

The HTML which did not come out in the above post is:

<p>Paragraph One</p> <p>Paragraph Two</p>   

<p>Paragraph OneParagraph Two</p>

<p>Paragraph One<span style="font-size: 13px; background-color: #e8e8f0;">Paragraph Two</span></p>


New Post
1/22/2014 5:56 PM

We also encountered problems in Chrome. Some functions in the editor such as Image manager, Paste and template manager does not work. The pop-up window does not show up. They are all working on IE and FF. We updated the settings of the editor. It finally works normally in Chrome.

Host > HTML editor manager > Everyone > Common settings > Content Area Mode > change to DIV

New Post
1/24/2014 7:14 AM

Thanks for the suggestion of the 'Div' container.  It still gives a problem (but it is better).  This is what I get now when I use 'Backspace' to join two paragraphs:

<p>Paragraph 1<span style="font-size: 12px; color: inherit;">Paragraph 2</span></p>

For some reason it is still inserting a 'Span' tag.  Good news is that is is not inserting a background colour - so at least things look right.  

I've also noticed that <span class="gmw_"> gets inserted into the text on various operations.  

HomeHomeUsing DNN Platf...Using DNN Platf...Administration ...Administration ...Editor Problem in Chrome (ok in IE)Editor Problem in Chrome (ok in IE)

These Forums are dedicated to discussion of DNN Platform and Evoq Solutions.

For the benefit of the community and to protect the integrity of the ecosystem, please observe the following posting guidelines:

  1. No Advertising. This includes promotion of commercial and non-commercial products or services which are not directly related to DNN.
  2. No vendor trolling / poaching. If someone posts about a vendor issue, allow the vendor or other customers to respond. Any post that looks like trolling / poaching will be removed.
  3. Discussion or promotion of DNN Platform product releases under a different brand name are strictly prohibited.
  4. No Flaming or Trolling.
  5. No Profanity, Racism, or Prejudice.
  6. Site Moderators have the final word on approving / removing a thread or post or comment.
  7. English language posting only, please.
Try Evoq
For Free
Start Free Trial
a Demo
See Evoq Live
Need More Information?