Learn More





Welcome to the DNN Community Forums, your preferred source of online community support for all things related to DNN.
In order to participate you must be a registered DNNizen

HomeHomeDNN Open Source...DNN Open Source...Module ForumsModule ForumsForumForumActive Forums on DNN 7.0.6 - Does it work?Active Forums on DNN 7.0.6 - Does it work?
New Post
8/8/2013 3:26 PM

I've installed the module -everything looked good... after adding it to a pane and hitting "continue" on the set-up wizard - I had a set of 3 "start-up" forums... I clicked on Control Panel - and it says "Loading.... Please wait."

It does not do anything more than that...

Any ideas on what might be going on?

Rob Poretti - Poretti Productions
New Post
8/8/2013 5:26 PM
I had no problems installing the module upgrade, please restore backup and retry.

Cheers from Germany,
Sebastian Leupold (Microsoft MVP)

dnnWerk - The DotNetNuke Experts   German Spoken DotNetNuke User Group   European Network of DotNetNuke Professionals

Speed up your DNN Websites with TurboDNN
New Post
8/9/2013 3:31 AM
Rob, are you a developer? If yes, continue using AF and it does work on 7.0.6. If not, find another solution. It's a dying module.

People will tell you that the community is keeping it "alive" and that is has an "active" community. But not really.
New Post
8/9/2013 2:15 PM

My problem with AF is two fold - first of all there is zero activity in the AF community - I went there and there are like 4 posts in the last few months... so your comment about it dying might be accurate...

Secondly, skinning that forum is tedious and extremely time consuming.  With the DNNForum module I could completely re-skin a site with css and images - and I could do it in a few hours.  Of course it helped that I worked on the Forum project for a few years...

I  can always tell how easy it is for someone to skin a site by checking out sample sites to see how attractive/matched/custom a forum looks relative to the site.  All I see is a change in the header bars and background colors. Almost all sites used the exact same icon sets!  And certainly nothing unique or attractive.  Sometimes bloody ugly !  (yea, yea... eye of the beholder!) ;-)

I digress... right now, I can't even get the thing running on 7.0.6.  Not sure what dependencies are hanging it up but I installed it again on a pretty clean (new) system... and everything else is running fine...  a second attempt causes the same issue:  "Please wait... Loading."  

I'm going to try it on my on-line site (7.1.0) and see what happens...

After spending 18 - 24 months on the DNN forum in order to make it easily skinnable, I can't believe that 3 years later we're back to square one... very disappointing.


Rob Poretti - Poretti Productions
New Post
8/10/2013 3:08 AM

Did you install the latest beta or 5.0.3? I noticed that behavior also on the latest beta.

HomeHomeDNN Open Source...DNN Open Source...Module ForumsModule ForumsForumForumActive Forums on DNN 7.0.6 - Does it work?Active Forums on DNN 7.0.6 - Does it work?

These Forums are dedicated to discussion of DNN Platform and Evoq Solutions.

For the benefit of the community and to protect the integrity of the ecosystem, please observe the following posting guidelines:

  1. No Advertising. This includes promotion of commercial and non-commercial products or services which are not directly related to DNN.
  2. No vendor trolling / poaching. If someone posts about a vendor issue, allow the vendor or other customers to respond. Any post that looks like trolling / poaching will be removed.
  3. Discussion or promotion of DNN Platform product releases under a different brand name are strictly prohibited.
  4. No Flaming or Trolling.
  5. No Profanity, Racism, or Prejudice.
  6. Site Moderators have the final word on approving / removing a thread or post or comment.
  7. English language posting only, please.
Try Evoq
For Free
Start Free Trial
a Demo
See Evoq Live
Need More Information?