Learn More





Welcome to the DNN Community Forums, your preferred source of online community support for all things related to DNN.
In order to participate you must be a registered DNNizen

HomeHomeUsing DNN Platf...Using DNN Platf...Performance and...Performance and...Moving modules and 403 errorMoving modules and 403 error
New Post
6/27/2013 3:50 PM


I got 3 major problems with latest version 7.00.06

1) Moving modules is a nightmare. when you got several modules stacked one over another it moves the module in the stack  but never in the position i place it. it is shown after a refresh. Normally dnn will auto-rfresh with every move but at times it  moves the module optically and no refresh is auto triggered. When i manually refresh module hasnt been moved.   --------- Also i found that the only way to rearrange stacked modules in same pane is by using always the move to bottom. This is nightmare if i need for one module move to rearrange all the other modules as well.---- I googled it and some say its the ribbon bar, other say its a fault in web.config, others say its IIS problem. Any real fix for the popular as i have seen module moving problem?????

2) No matter whatever i do in the website, no matter to what i am trying to do at random intervals i get a >>>

403 - Forbidden: Access is denied

error.   When refreshing site, when clicking edit a module, error shows inside the popup white window that tries to open for edit, when clicking host settings, just anywhere with no logical pattern of when you do that you get this.   ---- Is there any fix????


Additionally at times i get some error screen unable to describe in here (something like a whole bunch of the page and dnn structure in text format...shown on screen. Additionally, i usually  get a 403 error after i hit the previous page in browser or refresh the page to leave this crappy text screen). this thing also happens at random intervals after a click on something. Anyone has seen this??? or its unique to me? Also any fix if it is a known thingie???

3) I also get many of the photos inside modules not rendered after a plain refresh screen. For each refresh different photos are not rendered. Same problem no render of photos goes for module's little black control icons, they do not render right. Any fix here?  it seems a host settings - app restart, fixes the problem but only temporarily till the next page refresh.

i would appreciate any answer that will solve something here. I am utterly frustrated after 2 weeks of problems in this site, and my deadline has almost ended....

HomeHomeUsing DNN Platf...Using DNN Platf...Performance and...Performance and...Moving modules and 403 errorMoving modules and 403 error

These Forums are dedicated to discussion of DNN Platform and Evoq Solutions.

For the benefit of the community and to protect the integrity of the ecosystem, please observe the following posting guidelines:

  1. No Advertising. This includes promotion of commercial and non-commercial products or services which are not directly related to DNN.
  2. No vendor trolling / poaching. If someone posts about a vendor issue, allow the vendor or other customers to respond. Any post that looks like trolling / poaching will be removed.
  3. Discussion or promotion of DNN Platform product releases under a different brand name are strictly prohibited.
  4. No Flaming or Trolling.
  5. No Profanity, Racism, or Prejudice.
  6. Site Moderators have the final word on approving / removing a thread or post or comment.
  7. English language posting only, please.
Try Evoq
For Free
Start Free Trial
a Demo
See Evoq Live
Need More Information?