Products

Solutions

Resources

Partners

Community

Blog

About

New Community Website

Ordinarily, you'd be at the right spot, but we've recently launched a brand new community website... For the community, by the community.

Yay... Take Me to the Community!

Welcome to the DNN Community Forums, your preferred source of online community support for all things related to DNN.
In order to participate you must be a registered DNNizen

HomeHomeDNN Open Source...DNN Open Source...Module ForumsModule ForumsRepositoryRepositoryAttributes Walk-ThroughAttributes Walk-Through
Previous
 
Next
New Post
3/17/2007 12:15 AM
 

In the mean time I'm just using Checkboxes even though I want radio, since the template errors on a cast from checkbox list to radio list. In doing so I found out that the dang code automatically generates a span tag around the information!! What is the purpose of that!?!? I just want the text! Isn't that what a template is for??? Put your own span/div tags around your dynamic text?? There is a lot more control over the look and feel that way and not what someone hardcoded into the ascx.vb/cs page.

 
New Post
3/17/2007 9:50 AM
 

Thanks for yelling. especially without first confirming that I'm doing something wrong.

I am not automatically generating <span> tags, nowhere in the Repository code do I generate <span> tags. In fact, I just re-searched my source code for 'span' and got no hits at all.

The controls are dynamic and generated from templates. When the input form is generated on the fly, I read and parse the templates and create dynamic input controls, then inject those controls in to a PlaceHolder control.

Here's the code that is being used to generate the checkboxes..

objCBL = New CheckBoxList
objCBL.CssClass = "normal"
objCBL.RepeatColumns = 5
objCBL.RepeatDirection = RepeatDirection.Horizontal
objCBL.RepeatLayout = RepeatLayout.Table
objCBL.EnableViewState = True
objCBL.ID = "__Attribute_" & attribute.ItemID.ToString()
For Each attributeValue In attributeValues.GetRepositoryAttributeValues(attribute.ItemID)
   objItem = New ListItem(attributeValue.ValueName, attributeValue.ItemID)
   repositoryObjectValue = Nothing
   repositoryObjectValue = repositoryObjectValues.GetSingleRepositoryObjectValues _  (objRepository.ItemId, attributeValue.ItemID)
   If Not IsNothing(repositoryObjectValue) Then
      objItem.Selected = True
   Else
      objItem.Selected = False
   End If
   objCBL.Items.Add(objItem)
Next
PlaceHolder.Controls.Add(objCBL)

 
New Post
5/12/2007 1:04 AM
 

Hi

I have followed the advice here, I am a newbie, I want to have the attributes as a select Dropdown on the template html form.

The reason is I want to show images, and allow a choice of medium and size/price, Medium = gloss or matte, Size = A4, A2, A1 etc, then a button to add to a paypal cart, based on the selections, with the price always being the last 5 characters of the size attribute.

But first I need to get the Attributes into Dropdown Select Text boxes.

Any advice idiot style steps, would be great, anyone who could do this for a reasonable fee please contact me, and I will send the details! [email protected]

The Template and skin I an designing can be found here!

http://www.adeptris.co.uk/Gallery/tabid/59/Default.aspx 

 

David

 
New Post
8/8/2007 8:08 AM
 

I get the following issues with attributes.

I Have created a Company attribute in my repository, in the form it works well, and I was able to set the setting to "SINGLE".

In the header and the template I could display the combo box and the value but I could not change the properties.

In the header.xml I have the following :

<Object>
    <Token>[ATTRIBUTE:Company]</Token>
    <Settings>
      <Setting>
        <Name>CssClass</Name>
        <Value>breadcrumb</Value>
      </Setting>
      <Setting>
        <Name>Width</Name>
        <Value>300</Value>
      </Setting>
    </Settings>
  </Object>

but the attribute combo stay at default size and format.

In the template.xml I have :

<Object>
    <Token>[ATTRIBUTE:Company]</Token>
    <Settings>
      <Setting>
        <Name>CssClass</Name>
        <Value>Head</Value>
      </Setting>
    </Settings>
  </Object>

but the style stay to normal.

Is it a bug ? , I have tried with multiple combinations of upper and lower case for [attribute] but nothing works.

Any idea welcome.

I have also noticed some issues in documentation, for example the XML Setting "Required" is not documented although it is usefull for skinning.

 


Bruno Généré
 
New Post
2/29/2008 1:13 PM
 

Hi,

I am using the repository module for a directory listing, which is spereated by Regoins. So North & Central America is one region. Is it possible to display the countries in that region as Attributes Or Better yet, is it possible to use the Countries in the Header showing as Categories and I would Add the Products as Attributes ?

Thanks,

Vishal

 
Previous
 
Next
HomeHomeDNN Open Source...DNN Open Source...Module ForumsModule ForumsRepositoryRepositoryAttributes Walk-ThroughAttributes Walk-Through


These Forums are dedicated to discussion of DNN Platform and Evoq Solutions.

For the benefit of the community and to protect the integrity of the ecosystem, please observe the following posting guidelines:

  1. No Advertising. This includes promotion of commercial and non-commercial products or services which are not directly related to DNN.
  2. No vendor trolling / poaching. If someone posts about a vendor issue, allow the vendor or other customers to respond. Any post that looks like trolling / poaching will be removed.
  3. Discussion or promotion of DNN Platform product releases under a different brand name are strictly prohibited.
  4. No Flaming or Trolling.
  5. No Profanity, Racism, or Prejudice.
  6. Site Moderators have the final word on approving / removing a thread or post or comment.
  7. English language posting only, please.
What is Liquid Content?
Find Out
What is Liquid Content?
Find Out
What is Liquid Content?
Find Out