Products

Solutions

Resources

Partners

Community

About

BitWise

Hengelo (Ov), Netherlands

BitWise richt zich met name op de technische & visuele realisering van (complexe) webapplicaties. Binnen onze organisatie werken programmeurs nauw samen met designers. Wij voegen kennis uit de techniek, vormgeving en communicatie samen tot effectieve web-based oplossingen die naadloos aansluiten op de doelstellingen van onze klanten.

Webbased maatwerk software
Het automatiseren van diensten of processen levert rendement op. BitWise brengt de mogelijkheden voor uw organisatie graag in kaart. Wij ontwikkelen en implementeren doelgerichte, bedrijfsspecifieke applicaties om processen te optimaliseren waardoor u sneller, effectiever en servicegerichter kunt werken. Daar worden uw medewerkers én klanten blij van! 

Websites
BitWise realiseert professionele responsive DNN websites. Van eenvoudig van opzet naar gecompliceerde maatwerk software. Altijd onderscheidend en aansluitend op uw huisstijl en de doelstellingen van uw bedrijf.

Webshops
Een professionele webshop, mobiele shop of Facebook shop beginnen? Een dozijn- of honderdduizenden artikelen in het assortiment? Handmatige verwerking of volledig geautomatiseerd? BitWise maakt op basis van een responsive DNN website een B2B of B2C shop op maat. Daarnaast koppelen wij de webshop aan ieder gewenst systeem, denk aan koppelingen met betalingssystemen, met boekhoud/ERP systemen als Exact en datafeeds als Onetrail.

E-mail marketing
BitWise heeft een mailingtool ontwikkeld waarmee u zelfstandig, snel en tegen lage kosten, uw relaties per e-mail kunt benaderen. Zowel beginners als gevorderden produceren en versturen moeiteloos professionele e-mail nieuwsbrieven.

Vormgeving & content
Bent u een start-up op zoek naar merkidentiteit? Of een gevestigde naam die toe is aan een fresh-up? Wij hebben de ervaring en creatieve-skills om de vertaalslag te maken naar een sterke, op uw doelgroep gerichte, visuele en inhoudelijke identiteit.

50
WEBSITES
2
CASE STUDIES

REGISTERED
COMPETENCIES (Learn more)
Admin
Development
Integration
Intranet
Theming

Sponsorships

OSS Contributions

BitWise

Phone: +31 (074) 245-5290   (Main)
Email: office@bitwise.nl
What is Liquid Content?
Find Out
What is Liquid Content?
Find Out
What is Liquid Content?
Find Out