Welcome to the DNN Community Forums, your preferred source of online community support for all things related to DNN.
In order to participate you must be a registered DNNizen

HomeHomeUsing DNN Platf...Using DNN Platf...Skins, Themes, ...Skins, Themes, ...Module action menu not loading correctlyModule action menu not loading correctly
Previous
 
Next
New Post
8/2/2017 6:52 AM
 

Hi All

The action menu on all my modules is not loading correctly. It loads the settings symbol but when hovered over, it only allows me to adjust the positioning on the skin.

 

I've pin pointed in some javascript where it's meant to load the other two items on the action menu.

The custom count is 0, where it should be higher. Also a bit of javascript is loaded on the page by DNN which is also part of loading the action menu. As you can see, the customActions is not populated and the Panels is not populated either, I believe the adminActions populated object should actually be in the panels.


This could be caused by some rogue JS on my page or even something wrong in my DB, any help would be appreciated. 

Thanks

 
New Post
8/6/2017 8:53 PM
 
This definitely sounds like it's either related to permissions, or a JS conflict. Have you tried duplicating this issue on a clean page with no third party modules and the default theme?

Will Strohl

Upendo Ventures Upendo Ventures
DNN experts since 2003
Official provider of the Hotcakes Commerce Cloud and SLA support
 
New Post
8/6/2017 11:05 PM
 
Hi there

I've created a new page with no modules on it and switched to a default theme, however the issue still persisted. There are no js errors when I check the console. I'm sure the account I use has admin permissions, as I've always used that account and it worked before... Around the same time this issue occurred, I also started noticing that some localized strings from DNN not loading aswell, is it possible this is related?

 
New Post
8/6/2017 11:31 PM
 

Hi there
I've tried creating a new page and applying a default skin, however the problem still persists. There are no JS errors showing in the console either... I'm sure that the account I use has the correct permissions as I've always used this account. 

Around the same time that this problem occurred, some localised strings stopped loading aswell (Things like labels on the login page, and the cancel button), maybe the issues are related?

 

Thanks for your help

 

 
Previous
 
Next
HomeHomeUsing DNN Platf...Using DNN Platf...Skins, Themes, ...Skins, Themes, ...Module action menu not loading correctlyModule action menu not loading correctly


These Forums are dedicated to discussion of DNN Platform and Evoq Solutions.

For the benefit of the community and to protect the integrity of the ecosystem, please observe the following posting guidelines:

  1. No Advertising. This includes promotion of commercial and non-commercial products or services which are not directly related to DNN.
  2. No vendor trolling / poaching. If someone posts about a vendor issue, allow the vendor or other customers to respond. Any post that looks like trolling / poaching will be removed.
  3. Discussion or promotion of DNN Platform product releases under a different brand name are strictly prohibited.
  4. No Flaming or Trolling.
  5. No Profanity, Racism, or Prejudice.
  6. Site Moderators have the final word on approving / removing a thread or post or comment.
  7. English language posting only, please.

Content Layout

Subscribe to DNN Digest

DNN Digest is our monthly email newsletter. It highlights news and content from around the DNN ecosystem, such as new modules and themes, messages from leadership, blog posts and notable tweets. Keep your finger on the pulse of the ecosystem by subscribing.  

What is Liquid Content?
Find Out
What is Liquid Content?
Find Out
What is Liquid Content?
Find Out