Products

Solutions

Learn More

Partners

Community

Blog

About

Welcome to the DNN Community Forums, your preferred source of online community support for all things related to DNN.
In order to participate you must be a registered DNNizen

HomeHomeDevelopment and...Development and...Building ExtensionsBuilding ExtensionsModulesModulesResources not loading correctly after POSTBACKResources not loading correctly after POSTBACK
Previous
 
Next
New Post
3/9/2017 1:12 PM
 
Hello everyone,


We are developing a localized module which uses POSTBACK. When the page is first loaded in the secondary language, the resources appear fine. Once a POSTBACK is made, the page loads but with a fallback of the resources to the default language. If then we refresh the page (as is), the correct resources are loaded.

Any suggestions?




 
New Post
3/10/2017 10:21 AM
 
Still stuck on this.. Can't find what is wrong. If any additional information is needed I'd be happy to give them cause any suggestion is more than welcome at this point..
 
New Post
3/18/2017 12:36 PM
 
did you read Module localization guide or the wiki about localization?
are you using DNN resource files for localizing your module?

Cheers from Germany,
Sebastian Leupold (Microsoft MVP)

dnnWerk - The DotNetNuke Experts   German Spoken DotNetNuke User Group

Speed up your DNN Websites with TurboDNN
 
New Post
3/21/2017 9:27 AM
 
Hello,
Yes and yes to both questions.

At first we tried this way to call the resources correctly
<asp:Label ID="lblCart" runat="server" resourcekey="LBLCART" Text="Cart" AssociatedControlID="ddlCart"></asp:Label>
 
Then we tried this way
lblCart.Text = LocalizeString("LBLCART"); (LBLCART.Text = Cart in View.ascx.resx)

With both ways the resources were displayed correctly when the page loaded. But when a POSTBACK on the page was made, then the resources wouldn't load correctly and appeared as they were in the default language.

Then we used this way
lblCart.Text = Localization.GetString("LBLCART", localResourceFolder, currentLocale);

And this was the only solution that worked and displayed the resources correctly after the POSTBACK.

Is this the correct way or is there another way to approach this?
 
Previous
 
Next
HomeHomeDevelopment and...Development and...Building ExtensionsBuilding ExtensionsModulesModulesResources not loading correctly after POSTBACKResources not loading correctly after POSTBACK


These Forums are dedicated to discussion of DNN Platform and Evoq Solutions.

For the benefit of the community and to protect the integrity of the ecosystem, please observe the following posting guidelines:

  1. No Advertising. This includes promotion of commercial and non-commercial products or services which are not directly related to DNN.
  2. No vendor trolling / poaching. If someone posts about a vendor issue, allow the vendor or other customers to respond. Any post that looks like trolling / poaching will be removed.
  3. Discussion or promotion of DNN Platform product releases under a different brand name are strictly prohibited.
  4. No Flaming or Trolling.
  5. No Profanity, Racism, or Prejudice.
  6. Site Moderators have the final word on approving / removing a thread or post or comment.
  7. English language posting only, please.
DNN Launch Webinar
REGISTER NOW
DNN Launch Webinar
REGISTER NOW
DNN Launch Webinar
REGISTER NOW