Welcome to the DNN Community Forums, your preferred source of online community support for all things related to DNN.
In order to participate you must be a registered DNNizen

HomeHomeDevelopment and...Development and...Building ExtensionsBuilding ExtensionsModulesModuleshow to debug the module?how to debug the module?
Previous
 
Next
New Post
3/7/2016 10:44 AM
 

Hi, I following this document to debug a module:

 

http://www.dnnsoftware.com/community-blog/cid/155087/debugging-a-dnn-module

Nothing error. But it seems not the updated module. I am sure the DLLs/PDBs under BIN of website is replaced with new version.  I make some changes on the ASCX file. Do I need to move the ASCX files to website as well? 

 

 
New Post
3/7/2016 10:56 AM
 
Do you have debugging enabled in the web.config?

Chris Hammond
Former DNN Corp Employee, MVP, Core Team Member, Trustee
Christoc.com Software Solutions DotNetNuke Module Development, Upgrades and consulting.
dnnCHAT.com a chat room for DotNetNuke discussions
 
New Post
3/7/2016 1:16 PM
 
Chris Hammond wrote:
Do you have debugging enabled in the web.config?

 

So stupid I am....get it work now, thanks alot.

By the way ,there is strainge problem comes up.

I build release version also change web.config to release. Then intall by Host panel. Then add it to a page. It comes up error as below:

 

 

 Then funny thing coming, if I build the module again(I already set the build path to BIN of website), refresh the page, Everything shows up right as below.

That means my code is correct. I double check codes many times. Pretty sure there is no error.

It is just some simple codes that getting values from two fields(folder, filename) of table [files]. This table is built-in DNN NOT mine.

I debug these two variables values are correct. I don't know how come it gets this error. SQL string is

select [Filename],[Folder] as Fds from [files] where fileid=208  (there is  record )

I am using repeater showing the images in ascx file. (DataBinder. Container.DataItem,"Fds"))

I find the problem is from the field "folder". If I dont use "folder" field, everything is fine. If I use field "folder", error shows up as first screen shot above.

Could it be a little bug of your platform? Or anything else causes this?

 

 
Previous
 
Next
HomeHomeDevelopment and...Development and...Building ExtensionsBuilding ExtensionsModulesModuleshow to debug the module?how to debug the module?


These Forums are dedicated to discussion of DNN Platform and Evoq Solutions.

For the benefit of the community and to protect the integrity of the ecosystem, please observe the following posting guidelines:

  1. No Advertising. This includes promotion of commercial and non-commercial products or services which are not directly related to DNN.
  2. No vendor trolling / poaching. If someone posts about a vendor issue, allow the vendor or other customers to respond. Any post that looks like trolling / poaching will be removed.
  3. Discussion or promotion of DNN Platform product releases under a different brand name are strictly prohibited.
  4. No Flaming or Trolling.
  5. No Profanity, Racism, or Prejudice.
  6. Site Moderators have the final word on approving / removing a thread or post or comment.
  7. English language posting only, please.

Content Layout

Subscribe to DNN Digest

Subscribe to DNN Digest

DNN Digest is our monthly email newsletter. It highlights news and content from around the DNN ecosystem, such as new modules and themes, messages from leadership, blog posts and notable tweets. Keep your finger on the pulse of the ecosystem by subscribing.  


Copyright 2017 by DNN Corp Terms of Use Privacy
What is Liquid Content?
Find Out
What is Liquid Content?
Find Out
What is Liquid Content?
Find Out