Welcome to the DNN Community Forums, your preferred source of online community support for all things related to DNN.
In order to participate you must be a registered DNNizen

HomeHomeUsing DNN Platf...Using DNN Platf...Administration ...Administration ...Custom Modules and Configuration IssuesCustom Modules and Configuration Issues
Previous
 
Next
New Post
1/13/2015 5:41 PM
 

Hey All;

I am working with a company creates custom modules within DNN . We recently upgraded our DNN to 7.3.4 and installed/moved one of our custom module to DNN. Now, we can not add another module to DNN. The link or any other link under Module section does not click.

Also, something seems to be wrong with the extensions. When you want to click on edit, its the same problem, it seems like the link is broken or can not get into it.

We tried :

1 - Jquery disable/enable. In 7.3.4 , you cant even do it seems like.

2 - Added a code to web.config regarding to jquery, it crashed the website.

3 - Nothing under host > Event Viewer.

We are running :

Windows 2012 r2 Datacenter edition

SQL 2012

VS 2012

IIS 8.5 I believe

The same instance DOES RUN on Windows 7 box without any issues with the same DNN , SQL 2012 and VS2012

Thanks for any input.

Christian

 
New Post
1/19/2015 6:30 PM
 
please check event viewer to see if any erros are logged (http://www.dnnsoftware.com/wiki/page/...), also look at the log4net files (http://www.dnnsoftware.com/wiki/page/...). In addition I would suggest you use the browser tools (F12 on most browsers) to see if there is a javascript exception - this is the most likely i.e. your module has some bad markup that is breaking javascript functions (including postbacks). As to why it works on one server and not another, check the .net versions of the application pools

Buy the new Professional DNN7: Open Source .NET CMS Platform book Amazon US
 
New Post
1/20/2015 8:49 AM
 

Thanks for replying. I really appreciate it.

I do have an another instance of DNN (with the same credentials) and does NOT debug within VS2012. Do you know a reason why it does not DEBUG by any chance ? The other instances does debug.

Thanks a lot!.

 
New Post
1/21/2015 2:58 PM
 
check debug=true is set in web.config

Buy the new Professional DNN7: Open Source .NET CMS Platform book Amazon US
 
Previous
 
Next
HomeHomeUsing DNN Platf...Using DNN Platf...Administration ...Administration ...Custom Modules and Configuration IssuesCustom Modules and Configuration Issues


These Forums are dedicated to discussion of DNN Platform and Evoq Solutions.

For the benefit of the community and to protect the integrity of the ecosystem, please observe the following posting guidelines:

  1. No Advertising. This includes promotion of commercial and non-commercial products or services which are not directly related to DNN.
  2. No vendor trolling / poaching. If someone posts about a vendor issue, allow the vendor or other customers to respond. Any post that looks like trolling / poaching will be removed.
  3. Discussion or promotion of DNN Platform product releases under a different brand name are strictly prohibited.
  4. No Flaming or Trolling.
  5. No Profanity, Racism, or Prejudice.
  6. Site Moderators have the final word on approving / removing a thread or post or comment.
  7. English language posting only, please.

Content Layout

Subscribe to DNN Digest

DNN Digest is our monthly email newsletter. It highlights news and content from around the DNN ecosystem, such as new modules and themes, messages from leadership, blog posts and notable tweets. Keep your finger on the pulse of the ecosystem by subscribing.  


Copyright 2017 by DNN Corp Terms of Use Privacy
What is Liquid Content?
Find Out
What is Liquid Content?
Find Out
What is Liquid Content?
Find Out