Learn More





Welcome to the DNN Community Forums, your preferred source of online community support for all things related to DNN.
In order to participate you must be a registered DNNizen

HomeHomeUsing DNN Platf...Using DNN Platf...Administration ...Administration ...Getting Started PageGetting Started Page
New Post
6/11/2013 10:38 AM


Just done a fresh install of 7.00.04 which ran through installation scripts with no issue. When I attempt to log on by manually adding login.aspx to the url, I get redirected to Getting Started page.

If i click on log in, i get the login box appear as a new windows but everything inside the box is blank. No writing or fields. (even if i expand the box)

Any ideas where i might be going wrong?

Thanks in advance

New Post
6/11/2013 6:21 PM
My bad.

I was using a template I had created & forgeot to copy over the db so DNN created a new one.

In summary wrong database version.
HomeHomeUsing DNN Platf...Using DNN Platf...Administration ...Administration ...Getting Started PageGetting Started Page

These Forums are dedicated to discussion of DNN Platform and Evoq Solutions.

For the benefit of the community and to protect the integrity of the ecosystem, please observe the following posting guidelines:

  1. No Advertising. This includes promotion of commercial and non-commercial products or services which are not directly related to DNN.
  2. No vendor trolling / poaching. If someone posts about a vendor issue, allow the vendor or other customers to respond. Any post that looks like trolling / poaching will be removed.
  3. Discussion or promotion of DNN Platform product releases under a different brand name are strictly prohibited.
  4. No Flaming or Trolling.
  5. No Profanity, Racism, or Prejudice.
  6. Site Moderators have the final word on approving / removing a thread or post or comment.
  7. English language posting only, please.
Try Evoq
For Free
Start Free Trial
a Demo
See Evoq Live
Need More Information?